Bobijntje Express: De oplossing voor al uw retouches

Vanaf 1 oktober 2018 onze winkel op het adres
Burgstraat 61 9000 Gent
is terug open
van maandag tot zaterdag van 10.00 tot 18.00

Bent u op zoek naar een ervaren partner om retouches van kleding, textiel en lederwaren uit te voeren ? Dan moet u beslist met
Bobijntje Express in zee gaan.

Bobijntje Express ging van start in 1998 en heeft intussen een uitstekende reputatie opgebouwd  inzake retouches van textiel en lederwaren en kledingherstellingen.
Zaakvoerder Halil Bagseven en zijn team van goed opgeleide en ervaren medewerkers laten zich zelden door een opdracht afschrikken. Ze gaan elke dag gepasioneerd aan de slag om u een perfecte service te bieden.

Kwaliteit is prioriteit

Onze expertise, de uitstekende dienstverlening en het gebruik van betrouwbare kwaliteitsmaterialen aan een interressante prijs, zijn pluspunten die het verschil maken. We hebben dan ook heel wat referenties van tevreden klanten in Gent en ver daarbuiten.
We focussen vooral op kledingzaken en winkelketens, maar ook particulieren kunnen probleemloos terecht in onze diverse vestigingen.

Met de grootste zorg

Textiel en lederwaren worden vakkundig en met de beste zorgen aangepast en hersteld in ons modern atelier in Gent. Ook ons hoofdkantoor is gevestigd in Gent.  Daarnaast hebben we nog winkels in Lokeren, Lochristie en Eeklo. We willen graag nog uitbreiden en zijn op zoek naar partners die een onthaalpunt in andere steden willen beginnen.

Voor zakelijke klanten bieden we een extra service. We halen uw textiel op en komen het piekfijn afgewerkt terugbrengen. We garanderen u een stipte levering en ‘last but not least’ de transportkosten zijn volledig gratis.

Nog vragen over onze service of tarieven ? Neem dan zeker contact op.
Wij zijn alle dagen bereikbaar en ons atelier is het hele jaar door open, uitgezonderd op feestdagen.

Back to Top